زعفران سر گل: این نوع زعفران، زعفرانى است که بعد از برداشت و خشک کردن به صورت دسته به وجود مى آید. 

زعفران  بعد از دسته شدن در کارگاه هاى خراسان جنوبى قسمت قرمز زعفران بریده مى شود و قسمت هاى سفید آن را به وسیله الکتریسته ساکن جدا نموده که این نوع زعفران، زعفران رشته اى بریده نامیده مى شود که یکى از بهترین زعفران هاى تجارى است.

زعفران رشته اى: رشته هاى بریده نشده زعفران است و حجم بیشترى نسبت به سر گل دارد. انواع پوشال بر اساس بخش زرد و قرمز هر رشته زعفران متفاوت است.

نگین: زعفران نگین کاملا قرمز است و حجیم مى باشد. بهترین نوع زعفران نگین در ابتداى فصل برداشت یافت مى شود.