سلام خدمت شما عزیزان
در این جا با نحوه
و طرز تهیه اختصاصی جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و لذیذ همراه شما هستیم
جوجه کباب یک غذای بین اللملی است و تنها وجود زعفران در جوجه کباب
است که آنرا تبدیل به جوجه کباب ایرانی میکند،مردم تمام کشورهای جهان با مخلوط
کردنه مرغ با مایه ای مخصوص و کباب کردن آن بر روی آتش،جوجه کباب مخصوص خود را
تهیه میکنند،
برای مثال هندی ها
به تکه های مرغ ادویه تنوری و تند میزنند و آن را در تنور کباب میکنند به صورتی که
پس از پخت ،جوجه کباب رنگی کاملا قرمز پیدا میکند.
یا مردم
مدیترانه،سس جوجه کباب خود را با زیتون چرخ کرده و فلفل دلمه ای کبابی و له شده
تهیه میکنند.و میتوان به سس تریاکی ژاپنی ها و سس باربیکیو آمریکایی ها اشاره نمود.
همانطور که در بالا
ذکر شد
برای تهیه جوجه
کباب ایرانی تکه های مرغ حتما و باید در زعفران خوابانده شود
مواد لازم برای تهیه مایه جوجه کباب مخصوص ایرانی
پیاز خرد شده : سه
عدد بزرگ
مرغ تکه شده : دو
کیلو
ماست : یک لیوان
زعفران دم کرده :
نصف لیوان
( برای تهیه نصف
لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )
نمک : به مقدار
لازم
هل و زنجبیل : کمی
( برای طعم و عطر دار کردن مایه)
آبلیمو : نصف لیوان
فلفل : به مقدار
دلخواه
طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی:
ابتدا پیاز خرد شده
(به صورت نگینی یا خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن
بیافزایید (اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت
نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید )،مواد را
خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و مخلوط
کنید.
مخلوط کردنه مواد
با دست بیشتر توصیه میشود
تکه های مرغ را به
ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید
و بمدت حدقل 12
ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث
لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود.
در زمان پخت تکه
های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر
تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.
کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود
اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.
آرزو ما اینست که درهرمکان و هر زمان که در حال میل کردنه جوجه کباب زعفرانی هستید ،ساعات و لحظات خوش و خاطره انگیزی را در کنار دوستان و خانواده خود سپری کنید
نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی ایرانی که نباید فراموش کنید:
1.هرگز ادویه هایی
مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث
تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد
2.بهترین همراهان
جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است
3.فراموش نکنید که
جوجه کبابی خوشمزه و لذیذ خواهد بود که آبدار باشد،برای اینکه جوجه کباب آبداری
داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر
پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.
4.برای تهیه جوجه
کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید،مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
5.هیچگاه از رنگدانه
های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه
زیاد پرهیز کنید
ازاینکه با ما همراه بودید ، موجب تشکر است.