سلام خدمت شما عزیزان
در این جا با نحوه و طرز تهیه اختصاصی جوجه کباب زعفرانی خوشمزه و لذیذ همراه شما هستیم

جوجه کباب یک غذای بین اللملی است و تنها وجود زعفران در جوجه کباب است که آنرا تبدیل به جوجه کباب ایرانی میکند،مردم تمام کشورهای جهان با مخلوط کردنه مرغ با مایه ای مخصوص و کباب کردن آن بر روی آتش،جوجه کباب مخصوص خود را تهیه میکنند،
برای مثال هندی ها به تکه های مرغ ادویه تنوری و تند میزنند و آن را در تنور کباب میکنند به صورتی که پس از پخت ،جوجه کباب رنگی کاملا قرمز پیدا میکند.
یا مردم مدیترانه،سس جوجه کباب خود را با زیتون چرخ کرده و فلفل دلمه ای کبابی و له شده تهیه میکنند.و میتوان به سس تریاکی ژاپنی ها و سس باربیکیو آمریکایی ها اشاره نمود.
همانطور که در بالا ذکر شد
برای تهیه جوجه کباب ایرانی تکه های مرغ حتما و باید در زعفران خوابانده شود

مواد لازم برای تهیه مایه جوجه کباب مخصوص ایرانی
پیاز خرد شده : سه عدد بزرگ
مرغ تکه شده : دو کیلو 
ماست : یک لیوان
زعفران دم کرده : نصف لیوان 
(
برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )
نمک : به مقدار لازم
هل و زنجبیل : کمی ( برای طعم و عطر دار کردن مایه)
آبلیمو : نصف لیوان
فلفل : به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی:


ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید (اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید )،مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود


تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل 12 ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود.
در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.

کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود

اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.

آرزو ما اینست که درهرمکان و هر زمان که در حال میل کردنه جوجه کباب زعفرانی هستید ،ساعات و لحظات خوش و خاطره انگیزی را در کنار دوستان و خانواده خود سپری کنید

نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی ایرانی که نباید فراموش کنید:
1.
هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد
2.
بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است 
3.
فراموش نکنید که جوجه کبابی خوشمزه و لذیذ خواهد بود که آبدار باشد،برای اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.
4.
برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید،مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
5.
هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید

 

ازاینکه با ما همراه بودید ، موجب تشکر است.