در این مطلب به نحوه تهیه دسر شیر و زعفران می پردازیم.

مواد لازم:

4 لیوان:
شیر 1 لیتر
زعفران 1 پنسه (به اندازه ای که بین دو انگشت جا بگیرد)
جوز هندی رنده شده قاشق چایخوریطرز تهیه:
شیر را بجوشانید و از روی حرارت بردارید. زعفران را اضافه کنید و با نهادن در شیرجوش حدوداً 5 دقیقه بگذارید استراحت کند. سپس با عسل و جوز هندی شیر را مزه‌دار کنید و در لیوان بریزید. ترکیب عسل و جوز و زعفران گرمابخش است و برای روزهای سرد و بویژه حالت‌های شبیه به افسردگی بسیار سودمند است.