در این مطلب به نحوه تهیه دسر شیر و زعفران می پردازیم.
مواد لازم:
4
لیوان:
شیر
1 لیتر
زعفران
1 پنسه (به اندازه ای که بین دو انگشت جا بگیرد)
جوز
هندی رنده شده قاشق چایخوریطرز تهیه:
شیر
را بجوشانید و از روی حرارت بردارید. زعفران را اضافه کنید و با نهادن در شیرجوش
حدوداً 5 دقیقه بگذارید استراحت کند. سپس با عسل و جوز هندی شیر را مزهدار کنید و
در لیوان بریزید. ترکیب عسل و جوز و زعفران گرمابخش است و برای روزهای سرد و بویژه
حالتهای شبیه به افسردگی بسیار سودمند است.