در این مطلب به نحوه تهیه زرشک پلو با مرغ می پردازیم.

مواد لازم :

فیله مرغ آبپز شده 3 تکه

پیاز 1 عدد بزرگ و ریز خرد شده

زرشک 1/2 پیمانه

گردو خرد شده 1/2 پیمانه

آب مرغ 1/2 پیمانه

محلول زعفران 1 قاشق غذا خوری

زردچوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

ابتدا مرغ را با کمی آب و نمک و فلفل و پیاز و ادویه های دلخواه آبپز کنید .وقتی مرغ پخت از توی آب مرغ درآورده و به کناری بگذارید تا سرد شود.

زرشک را توی آب به مدت 30 دقیقه خیس کنید . و بعد توی صافی بریزید تا آب زیادی آن خارج شود.

مرغ آبپز شده را به اندازه های بزرگ ریش ریش کنید.

حالا توی یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازها را توی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود

ادویه ها را هم اضافه کرده و با پیاز کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود.

بعد زرشکها و گردو های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و بعد هم مرغ را بیفزایید و خوب هم بزنید تا مرغ با ادویه و بقیه مواد مخلوط بشه.

حالا وقت اضافه کردن آب مرغ و زعفران است و بعد خوب هم بزنید تا همه جای مرغ به زعفران اغشته بشه

زیر حرارت را کم کنید تا کمی از آب مرغ تبخیر شود .

حالا مقداری از پلو را با زعفران مخلوط کنید  و توی یک کاسه کوچک بریزید و خوب فشار دهید تا برنجها فشرده شوند و بعد روی پلو زعفرانی را با پلوی سفید بپوشانید و باز هم خوب فشار دهید تا فشرده شود و بعد کاسه را توی ظرف سرو برگردانید و دورتا دور آنرا با مواد مرغ تزئین کنید .نوش جان