در این مطلب به نحوه تهیه کیک باقلوامی پردازیم.

مواد لازم:

تخم مرغ 5 عدد

شکر 1 لیوان

وانیل پودری 8/1 ق چ

روغن 1 لیوان

پودر نارگیل 1 لیوان

پودر بادام 1 لیوان

آرد 2/1و 2 لیوان

بیکینگ پودر 2 ق چ

 

برای روی کیک:

مغز گردو و پسته

برای شربت:

شکر 1 لیوان

آب 1 لیوان

گلاب 2/1 لیوان

هل و زعفران آب کرده  به میزان لازم

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا خوب گرم بشه.تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ بشه. 4-5 دقیقه ای کافی هست.سپس روغن،پودر بادام و پودر نارگیل رو هم اضافه می کنیم و هم میزنیم..آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سپس الک می کنیم و به مایه کیکمون کم کم اضافه می کنیم.کاملا  بصورت دورانی این مایه رو هم زده و مایه یکدستی حاصل می شه، که البته مایه سفتی هست.

قالبی با سایز  25 *25 سانتی متر یا پیرکس های مستطیلی معمولی  نیاز داریم که کاغذ روغنی ته اون انداختیم و خوب چربش کردیم. مایه کیک رو به آرامی در قالب میریزیم و روی اون رو با قاشق صاف می کنیم و مغزهایی که داشتیم شامل مغز گردو و پسته و بادام و فندق که نیم کوب کردیم روی سطح کیک میریزیم تا کل سطح رو بصورت یکنواخت پوشش بدن.و کف دست کمی روی مغزها فشار میدیم تا به مایه کیک بچسبن و حین پخت جدا نشن.

قالب رو در فر که قبلا گرم کردیم به مدت 35 دقیقه قرار میدیم.البته بعد از نیم ساعت با خلال دندون چک کنید کیک رو که اگر پخته هست زودتر از فر در بیارید و اگر هنوز به خلال دندون از مایه کیکتون چسبید مدت بیشتری در فر بذارید.

در این فاصله شربت رو آماده می کنیم.شکر و آب رو روی حرارت قرار میدیم تا جوش بیاد.بعد هل آسیاب شده و زعفران و گلاب رو بهش اضافه میکنیم و ده دقیقه ای با حرارت ملایم که کمی هم بجوشه  روی حرارت قرار میدیم.

کمی که کیک خنک شد،بصورت مربع،مستطیل یا لوزی برشش می زنیم و تمام شربت رو روش میریزیم و میذاریم چند ساعتی بمونه تا کل شربت به خورد کیک بره.این کیک بدون شربت،کیکی پوک هست که سریع پودر میشه اما شربت باعث انسجام و صد البته باقلوایی و خوشمزه تر شدن کیک خواهد شد.اگر زیاد دوست ندارید کیک شیرین باشه می تونید از میزان شکر شربت اون کم کنید.

این کیک رو بپزید و از خوردنش لذت ببرید.کیک شیرین و سنگینی هست پس اگر با قند یا چربی مشکلی دارید در مصرف اون زیاده روی نکنید.به دلیل داشتن مغزهای متنوع ،بسار مقوی و مغذی هست و با چای داغ در عصر خنک پاییزی واقعا می چسبه.