در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.

مواد لازم  (گنجایش هر پیمانه ۲۵۰ سی سی می باشد )

آرد ۳ صفر یک و نیم پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

خامه صبحانه ۳ ق غ

شکر ۱ پیمانه

روغن نصف پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق م 

زعفران یک چهارم ق م

آبجوش ۳ ق غ

وانیل شکری نصف ق م

طرز تهیه :

* فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید .

* آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید .

* زعفران ساییده شده رو با آبجوش مخلوط کنید .

* تخم مرغها رو ۵ دقیقه با همزن بزنید .

* شکر و وانیل رو اضافه کرده و مجددا” ۴-۳ دقیقه هم بزنید .

* سپس خامه و روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید .

* محلول زعفران رو اضافه کنید و مجددا کمی مخلوط کنید .

* در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کرده و  به آرامی مخلوط کنید .

* قالب دلخواهتان  رو با اسپری روغن  چرب کرده ( می توانید روغن زده و آرد پاشی کنید ) و مایه کیک رو داخل اون بریزید .

* قالب رو در طبقه وسط و بمدت ۲۵ دقیقه قرار بدین ( این مدت ممکنه کمتر یا بیشتر باشه پس حتما با سیخ چوبی اونو تست کنید ).

* برای تزیین این کیک می تونید از شابلون ها  و پودر قند  استفاده نمایید .

با تشکراز: بهارک مبینی