در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.
مواد لازم (گنجایش هر پیمانه ۲۵۰ سی سی می باشد )
تخم مرغ ۳ عدد
خامه صبحانه ۳ ق غ
شکر ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
زعفران یک چهارم ق م
آبجوش ۳ ق غ
وانیل شکری نصف ق م
طرز تهیه :
* فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید .
* آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید .
* زعفران ساییده شده رو با آبجوش مخلوط کنید .
* تخم مرغها رو ۵ دقیقه با همزن بزنید .
* شکر و وانیل رو اضافه کرده و مجددا” ۴-۳ دقیقه هم بزنید .
* سپس خامه و روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
* محلول زعفران رو اضافه کنید و مجددا کمی مخلوط کنید .
* در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید .
* قالب دلخواهتان رو با اسپری روغن چرب کرده ( می توانید روغن زده و آرد پاشی کنید ) و مایه کیک رو داخل اون بریزید .
* قالب رو در طبقه وسط و بمدت ۲۵ دقیقه قرار بدین ( این مدت ممکنه کمتر یا بیشتر باشه پس حتما با سیخ چوبی اونو تست کنید ).
* برای تزیین این کیک می تونید از شابلون ها و پودر قند استفاده نمایید .
با تشکراز: بهارک مبینی